Podden för dig som vill lära dig om LinkedIn

LinkedInpodden är för dig som fokuserar på LinkedIn och vill få bättre effekt.
Det är Linda Björck och Tomas Tränkner som står bakom podden.

Då och då är det gäster med och vårt är fokus är värde för dig som lyssnar. 
Podden är konkret och fullmatad med tips som du direkt får användning av. 

Vill du vara gäst eller har tips på en gäst – kontakta oss!

Om poddens grundare

Linda Björck är Sveriges ledande expert på LinkedIn och Tomas Tränkner som är en av Sveriges största och flitigaste podcast-skapare. Linda har under de senaste åren hjälp tusentals personer får bättre effekt på LinkedIn, antingen som föreläsare eller konsult.  

Tomas producerar ett flertal stora poddar, bl.a Snacka Sälj och Entreprenörsdriv (där Linda har medverkat). Förra året publicerade han över 300 avsnitt och intervjuade mer än 150 personer i poddar. Även Tomas är en flitig LinkedIn-användare.

Och det var just via podden Snacka Sälj som vi träffades och bestämde oss för att skapa en gemensam podd, i ett ämne som vi båda är nördiga i, nämligen LinkedIn. Två gånger i veckan släpper vi nya avsnitt, som är på 5-7 minuter.  Kort och konkret. 

Lindas framgångsfaktor är hennes intresse (läs nörderi) av att ständigt lära och utvecklas. Årligen har hon över 50 utbildningar inom LinkedIn och digital marknadsföring. Hon ingår även i en expertgrupp, utvald av LinkedIn och har även medverkat i flertalet artiklar och blivit intervjuad till både bloggar och poddar. 

Tomas framgångsfaktor är hans förmåga att leda samtal och ställa rätt frågor. Tomas håller även workshops och föredrag inom digital marknadsföring. Han skriver i några tidningar och har kommit ut med en bok.