Hur du gör succé på LinkedIn

I dagens avsnitt pratar vi om hur man gör succé på LinkedIn. Men vad betyder succé. För Tomas är det att han har nått många människor och får stort engagemang. Högt energi på närvaron och han blir som en stjärna och tar alla med storm på några veckor.

Några veckor?

Det tar ju lite längre tid än så men det håller att hålla sig på toppen under en längre period. Den andra succén är den långsiktiga där du gnetar på och där du har fokus. Du bygger upp närvaron, får trovärdighet och bygger upp din succé.

En annan form av succé är att få engagemang i sina inlägg.

Tomas ser några personer i sitt flöde med både videos, textinlägg och följer upp alla meddelande & kommentarer. Orkar man hålla den nivån och energin tar slut.

Linda menar att om det är roligt så påverkar det och håller energin vid liv.

Det handlar om att hitta en stil där du är dig själv och att du ser att det fungerar.

Kanske har du testat och känner att det inte är något för dig, då blir det tufft. Men även om det är tufft och du ser att det finns en möjlighet så får du gneta på.

De som Tomas ser och som har lyckats är de som har tagit steget att stå framför kameran. Du vågar mycket mer.

En person som Linda tänker på är David Stavegård. Han poppade upp och har publicerat en video varje vecka i snart två år. Han har bestämt sig och satsat på detta. Han får hur mycket engagemang som helst i sina inlägg.

Det viktiga är att man hittar sitt sätt, att du har bestämt dig och att du ska göra. Men om man hamnar som Tomas så får man ändra riktning och göra något annat.

Linda säger, bestäm dig för vad succé betyder för dig. Tomas säger om du inte bryr dig så mycket om andra så kommer din framgång men som kanske även är mer långsiktigt hållbart.


Börja prenumerera på podden redan nu:

Spotify

Podcaster

Följ LinkedInpodden i sociala medier

Facebookgruppen

Instagram

Youtube

Följ gärna Linda Björck och Tomas Tränkner på LinkedIn samt prenumerera på nyhetsbrevet.

Vill du sponsra oss?
Ta kontakt med Linda eller Tomas!

Ge oss feedback!

Vad ska vi prata om framöver?
Kommentera här nedanför och om du gillade avsnittet, ge oss en kort rekommendation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *