Så hanterar du LinkedIn effektivt

I dagens avsnitt pratar vi om hur du kan använda LinkedIn på ett effektivt sätt med hjälp av externa verktyg. Det är en fråga som Linda har fått tillsänt sig och hur hon arbetar.

Först handlar det om att ha ett planeringsverktyg Trello, Google Docs eller Excel. Det viktiga är att du har ett verktyg som du ska komma åt överallt. För du att snabbt ska skriva ner dina idéer kan du använda Google Keep eller anteckningar i mobilen. Ett annat verktyg är för att schemalägga dina inlägg så du slipper publicera inlägg manuellt.

När det gäller bilder och bildhantering så använder Linda Canva och gratis bilder hittar du bl.a på Pixabay och Unsplash. Tomas använder Affinity som är mer avancerat.

Det viktiga är att du bestämmer dig för ett verktyg och att du lär dig dessa.

Clips för iPhone är ett verktyg som textar dina videos automatisk och för Android finns Autocap. Ett annat verktyg för textning är script me, ytterligare ett av Lindas favoritverktyg är Kapwing och appen inShot. Tomas använder Final cut pro.

Du behöver ett verktyg för planering, ett för att schemalägga inlägg, ett för att skapa och redigera bilder & videos. Med dessa kommer du långt och kan hantera LinkedIn mer effektivt.

Fördjupa dig här:

Gratis bilder

7 verktyg för att schemalägga dina inlägg


Börja prenumerera på podden redan nu:

Spotify

Podcaster

Följ LinkedInpodden i sociala medier

Facebookgruppen

Instagram

Youtube

Följ gärna Linda Björck och Tomas Tränkner på LinkedIn samt prenumerera på nyhetsbrevet.

Vill du sponsra oss?
Ta kontakt med Linda eller Tomas!

Ge oss feedback!

Vad ska vi prata om framöver?
Kommentera här nedanför och om du gillade avsnittet, ge oss en kort rekommendation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *